Project Description

Tindesenteret

Norsk Tindesenter er et opplevelsessenter som ligger midt i hjertet av Åndalsnes. Her holder tindeeksperter og fjellfolk til. De som jobber her er svært interessert i tindesportens utvikling gjennom aktiv læring. På senteret finner man også en av Norges høyeste klatrevegger. 

På senteret finner du en av landets mest moderne og høyeste klatrevegger. Hovedveggen er en utfordrende vegg med overheng og mange forskjellige ruter. Den høyeste ruten på klatresenteret er på 21 meter. Det er også laget ruter som er tilpasset barn og nybegynnere. For de som ønsker å trene mer teknisk, er det flere buldrevegger man kan benytte seg av på senteret.

Eget auditorium for filmopplevelser

Tindesenteret har et eget filmrom hvor det blir sendt en 15 minutters lang film om bratt friluftsliv i Romsdalen. Filmrommet er trolig det eneste av sitt slag i Norge. Her kan man sammen med venner og familie finne ny inspirasjon til fremtidige turer.

Tindestua

Tindestua er restauranten på Tindesenteret. Her serveres en variert og spennende meny, basert på sesongens råvarer. Du er hjertelig velkommen til oss uansett om du går i fjellsko, løpesko eller pensko. Familier, bedrifter og større private markeringer er også velkommen til oss på Åndalsnes.